3 weekenden knallen!


We hebben ons best gedaan om in iedere poule gelijkwaardige teams neer te zetten die gaan strijden voor een plekje in de hoogste regionen. Je verdient niet alleen punten door te winnen, maar ook door doelpunten te maken, zo kun je verliezen en toch veel punten binnenhalen. Dat maakt het natuurlijk extra leuk om keihard te knallen!Natuurlijk is het ontzettend jammer dat er nog altijd geen toeschouwers live langs de lijn mogen staan. Maar we willen ouders en opa's en oma's toch echt vragen NIET te komen! Om jullie toch een beetje op de hoogte te houden van dit superbelangrijke, internationale toernooi hebben we op deze site een plek gemaakt waar we zoveel mogelijk foto's en filmpjes van voor, tijdens en na de wedstrijden plaatsen. Ook is er op de dagen dat er wordt gespeeld een livestream te volgen vanaf veld 1.


Uiteraard worden alle uitslagen en standen bijgehouden zodat je altijd even kan checken of bv Finland toch ineens een ontzettend upcoming hockeyland blijkt te zijn!


Op deze manier hopen we voor de jeugd maar ook voor alle toeschouwers deze weken op een leuke, gezellige en sportieve manier door te komen!

10 keer bekeken